088 - 563 5 563 Klant login

Werken bij

Bij BK zijn we trots op onze mensen, op ons wagenpark van ruim 100 temperatuur gecontroleerde voertuigen en op ons GDP warehouse op de Health Campus in Boxmeer (Beugen). Als 24/7 dienstverlener zijn we altijd onderweg, altijd met spoedzendingen die de nodige aandacht vragen. Om al onze auto’s op de weg te houden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s: ervaren koeriers met een rijbewijs B of BE, en vrachtwagenchauffeurs met een rijbewijs CE.

Internationale ritten

Misschien brengt je rit je wel naar Verenigd Koninkrijk of zelfs Turkije. Douaneformaliteiten zijn niet vreemd voor jou. Onderweg zie je letterlijk beren langs de weg! Je zoekt goede en veilige overnachtingsplekken op. Wanneer je gelost bent neem je contact op met onze planning en stem je af of je nog ergens moet gaan laden, of dat je terug naar de standplaats kunt komen.

Onze opdrachten brengen ons naar bestemmingen in heel Europa: richting de zon in Spanje of Turkije, naar de sneeuw in Finland, of we steken het Kanaal over naar Engeland of Ierland. De Brexit is inmiddels een feit. Geen zorgen! Jouw voertuig, papieren en lading zijn helemaal in orde! Aan boord controleer je nog even of alles in orde is met de koeling, daarna ga je even ontspannen. Je gaat een hapje eten, even wat appjes sturen naar het thuisfront, en voor je het weet kun je weer verder.

Vaak ben je alleen onderweg, maar het kan ook gebeuren dat je een dubbel bemande rit rijdt, samen met een collega.
 

Nationale ritten

Slaap je graag in je eigen bed? BK heeft ook dagelijks nationale ritten. De ene keer rijd je een rit winkeldistributie. De andere dag staan er een paar pendelritten op het programma. Als nationale chauffeur ben je een allrounder, een echte aanpakker. Je bent klantvriendelijk, maar je zorgt dat je zelf ook op tijd je pauze neemt. Na afloop van elke rit laat je de wagen schoon achter met een volle tank, klaar voor de volgende rit. Met een tevreden gevoel kun je naar huis!

Ook in het weekend weten onze opdrachtgevers ons te vinden. Wij verwachten dat je je flexibel opstelt, maar dat betekent niet dat je elk weekend beschikbaar moet zijn!

Interesse?

Heb jij je rijbewijs C of CE? Woon je in de regio Veghel, Boxmeer? Heb jij passie voor je vak, beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we heel graag met je in contact. Stuur ons jouw CV met een korte motivatie en wij laten op korte termijn iets van ons horen! We gaan er van uit dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag kunt overleggen.

Heb je een rijbewijs B of BE? Woon je in de regio Veghel, Boxmeer of Nieuwegein? Wij hebben ook regelmatig mogelijkheden voor koeriers die met een caddy, bus, kleine bakwagen of BE-combinatie overweg kunnen.

Met positieve aanpakkers willen wij heel graag kennis maken! Parttimers en oproepkrachten zijn ook welkom om te solliciteren.


Stuur een e-mail met motivatie en cv naar: solliciteren@bksneltransport.nl


Vacatures

 

Welkom op onze website! Je hebt de eerste stap gemaakt naar jouw nieuwe uitdaging!

Bij BK is elke rit een nieuw avontuur. Dat begint met een bericht van onze planning: “Wij hebben een mooie rit voor jou!”. Het is altijd weer een verrassing waar die rit je heenbrengt.

Wat wel zeker is, is dat je voor je rit eerst een kop goede koffie haalt op onze vestiging. Je neemt meteen een stuk fruit mee voor de nodige vitamines onderweg. Eventueel overleg je nog over je ritplanning en dan pak je de sleutels om op pad te gaan met  een van die prachtige gele wagens waar wij zo trots op zijn.

Wie zijn wij?

BK is in 2001 gestart in Veghel. We zijn inmiddels echt volwassen geworden en uitgegroeid tot een dienstverlener van formaat. We beschikken over 105 voertuigen, en we zijn gespecialiseerd in spoedeisend temperatuur-gecontroleerd pharma transport. We hebben inmiddels hubs in Nieuwegein en op Schiphol. Daarnaast zijn we sinds 2018 de trotse eigenaar van een temperatuur-gecontroleerd warehouse op de Health Campus in Boxmeer, waar we met name goederen opslaan voor de farmaceutische industrie. Inmiddels is dit ook een belangrijke standplaats voor een steeds groter wordende groep van onze chauffeurs. Voor de toekomst liggen daar nog verdere groeiplannen.

Onze klanten stellen hoge eisen. Wij leveren de bijbehorende kwaliteit. We rijden altijd dedicated voor die ene specifieke klant en elke opdracht krijgt daarmee de aandacht die deze nodig heeft.
 

Collega’s

Je komt terecht in de prettige sfeer van een familiebedrijf met harde werkers en fijne collega’s die iets voor elkaar over hebben. Op maandag- en/of vrijdagochtend kun je op onze vestiging in Veghel sporten met die collega’s, onder begeleiding van een professionele instructeur.
 

Wat kun je van BK verwachten ?

Je kunt bij BK fulltime of parttime aan de slag. We houden rekening met jouw papa- of mama-dag. En als het rijden op een vrachtwagen jouw grootste hobby is op de zaterdagen, dan maken we ook graag tijd voor een kennismakingsgesprek.

Na een gedegen inwerktraject waarin je begeleid wordt door een ervaren chauffeur, bieden we je in de loop van de tijd ook de nodige opleidingen. Denk daarbij in eerste instantie aan het behalen van een GDP certificaat, maar ook aan trainingen voor HACCP, Luchtvrachtmedewerker, ADR en TAPA. Het behalen van je rijbewijs E achter C behoort ook tot de mogelijkheden. En natuurlijk vergeten we  Code 95 niet voor onze vrachtwagenchauffeurs.

Je rijdt in een goed onderhouden wagen. Op onze vestigingen is altijd gratis koffie en fruit. Geen gedoe met muntjes of pasjes dus! Op maandag en vrijdag kun je bovendien gratis sporten in onze fitnessruimte in Veghel.

Vanzelfsprekend betalen wij je netjes conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Met name als je internationale, meerdaagse ritten gaat rijden, levert dat je elke maand ook een leuke (onbelaste) verblijfskostenvergoeding op.

En niet te vergeten: je komt bij BK in aanmerking voor een vast dienstverband!

”Je bent niet zomaar chauffeur. Je bent BK chauffeur.”
Contact