088 - 563 5 563 Klant login

Werken bij

Bij BK zijn we trots op onze mensen, op ons wagenpark van ruim 100 temperatuur gecontroleerde voertuigen en op ons nieuwe GDP warehouse op de Health Campus in Boxmeer (Beugen). Als 24/7 dienstverlener zijn we altijd onderweg, altijd met spoedzendingen die de nodige aandacht vragen. Om al onze auto’s op de weg te houden, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s: ervaren koeriers met een rijbewijs B of BE, en vrachtwagenchauffeurs met een rijbewijs CE.

Houd jij van afwisseling in je werk? Vind je het een uitdaging als je niet weet waar en wanneer je volgende werkdag zal beginnen en eindigen? Rijd je graag een meerdaagse rit naar Finland , Ierland of Turkije, maar wil je af en toe ook tijd thuis doorbrengen bij je partner en/of kinderen? En vind je het dan geen probleem om een paar dagen winkel of medicijnen distributie te rijden?

Dan willen wij heel graag kennis met je maken! Stuur ons jouw sollicitatie en CV via onderstaand formulier. Parttimers en oproepkrachten zijn ook welkom om te solliciteren.

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

E-mailadres:

Categorie rijbewijs:

Interesse:

Rijervaring:

Aantal jaren rijervaring:

Aantal jaren werkervaring als koerier (of vrachtwagenchauffeur):

Beschikbare dagdelen Overdag Avond / Nacht
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Ik woon in een straal van 25 km rond:

Ik kan een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) overleggen:

Geef kort aan waarom jij onze nieuwe collega wilt worden:

Upload hier je CV met jouw contactgegevens: