088 - 563 5 563 Klant login

Over ons

Om de kwaliteit van onze transport diensten te waarborgen, werken we volgens ‘The Big 5’ hoofdcompetenties van onze organisatie:
 

 • Snel
  Op het afgesproken tijdstip of binnen 15 minuten na uw telefoontje zijn wij onderweg. Direct na het laden van uw zending rijden we zonder op- of overslag rechtstreeks naar het afleveradres.
   
 • Betrouwbaar
  Altijd geldt: afspraak is afspraak. Daarnaast maken we gebruik van goed opgeleid personeel, werken we volgens strenge richtlijnen en hoge veiligheidseisen, waaronder GDP, ISO en TAPA-TSR level 1. Onze voertuigen worden periodiek gereinigd volgens de HACCP norm en we beschikken over een goed onderhouden en beveiligd wagenpark. Mocht de techniek ons onverhoopt een keer in de steek laten, dan kunnen we rekenen op internationale hulpdiensten van onze merkdealers. En natuurlijk werpen we een belangrijke envelop niet in de brievenbus maar overhandigen we deze aan de juiste contactpersoon.

 • 24/7 service
  24/7 en 365 dagen per jaar is er een medewerker op onze vestigingen aanwezig om u persoonlijk te woord te staan en u te helpen bij uw logistieke vraag.
   
 • Grenzeloos
  Wij verzenden wereldwijd en zetten alles in het werk om voor uw vraag een oplossing te vinden. Bij complexe (internationale) zendingen die niet of lastig per wegtransport bereikbaar zijn, maken wij gebruik van onze betrouwbare partners, o.a. in luchtvracht.
   
 • Divers
  Wat uw logistieke probleem ook mag zijn; BK Sneltransport denkt met u mee. Iedere aanvraag pakken wij serieus op. De diversiteit van ons bedrijf komt tot uiting in ons uiteenlopende klantenbestand, ons veelzijdige wagenpark, de verscheidenheid in ladingen, en de mogelijkheden dankzij onze betrouwbare partners. 

BK zoekt echte vrijbuiters!
Heb je een B – BE - C en/of CE rijbewijs? Ben je gezegend met een dosis ervaring en allergisch voor regelmaat en sleur? Word je blij van een rit naar Spanje, Turkije of Finland, en voel je jezelf niet te goed voor een paar dagen distributie en trekken aan rolcontainers? Praat dan eens met een chauffeur van BK.  Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs die het leuk vinden om niet te weten waar hun volgende dag zal beginnen of eindigen. Ben je een echte avonturier, proactief, kun je probleemoplossend denken en beschik je over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel om levensreddende medicijnen op de juiste manier te vervoeren en afleveren? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Ben jij een echte doorzetter en denk je dat je flexibel genoeg bent voor een baan binnen een 24-uurs bedrijf waar iedere seconde telt? Stuur ons dan via e-mail een korte motivatie met cv en recente pasfoto: solliciteren@bksneltransport.nl

Reacties die niet compleet zijn, of niet aan de eisen voldoen kunnen we niet in behandeling nemen
Ook 50-plussers worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

”Wij verzenden wereldwijd en zetten alles op alles om voor uw vraag een oplossing te vinden”
Paul Bouwmeester
Directeur
Contact