Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

22 augustus 2022

Geslaagd!BK chauffeur Bart Moermans heeft zichzelf een prima dag bezorgt hij is zaterdag 20 augustus geslaagd voor zijn Praktische Toets en maandag 22 augustus voor zijn praktijk C rijbewijs en de toets besloten terrein. Op naar het gemeentehuis, dan een paar maanden ervaring opdoen en dan gaan we CE halen. Proficiat!

Bart heeft bij BK de afgelopen jaren eerst als oproep kracht, daarna als fulltimer ervaring opgedaan in de logistiek en ontdekt dat zijn roeping het échte werk op de vrachtwagen is. 

Wil je ook ervaring op doen en kennis maken met alle facetten van de logistiek bij het leukste meest veelzijdige transportbedrijf van Nederland?  Beginnen als B chauffeur en als het bevalt doorgroeien naar vrachtwagen chauffeur? Part-time werken? Flexibele uren? Full time? In overleg is heel veel mogelijk. 

Ons werk is echt niet voor iedereen weggelegd maar als je autorijden en hard werken op gekke tijden niet erg vindt en wat meer van de wereld wil zien, vertellen we je er graag wat meer over. Wij zoeken frisse, verantwoordelijke, flexibele helden met rij ervaring. 

Kom werken bij de Coolste Koerier van Nederland.Terug