088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

20 oktober 2023

Vijf splinternieuwe Mercedes Sprinters voor BK Pharma LogisticsBK Pharma Logistics heeft onlangs weer vijf splinternieuwe Mercedes Sprinter bussen in ontvangst mogen nemen, allemaal voorzien van indrukwekkende innovaties!

Hoogwaardige koelbussen uitgerust met Carrier Transicold Truck Trailer Refrigeration Pulsor Multitemp koelmachines. Hiermee kunnen we de lading tijdens de warmste zomer en koudste winterdag heel nauwkeuring op temperatuur houden, wat essentieel is voor de farmaceutische logistiek.
Maar dat is nog niet alles! Onze bussen zijn uitgerust met state-of-the-art isolatie gebouwd door Carrosseriefabriek Harderwijk B.V. , die voldoet aan de hoogste FRC-X isolatienormen.

Bovendien hebben we extra beveiliging geïmplementeerd met speciale Cargo-Lock codesloten, waarmee we de laadruimtes hermetisch kunnen afsluiten om de integriteit van de lading te waarborgen. De wagens voldoen volledig aan de transportveiligheidsnormen van TAPA-TSR 2020. Dit is wederom een belangrijke investering in onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in farmaceutische logistiek.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun waardevolle lading bij BK Pharma Logistics in goede handen is.

Onze dank gaat uit naar Louwman Mercedes-Benz Veghel voor de levering van deze prachtige bussen. Maar natuurlijk ook naar Eindhovense Radiateurenfabriek B.V. (ERF) voor de koel techniek, Carrosseriefabriek Harderwijk B.V. voor de Isolatie, Tars Visuele Presentatie voor de markante signing, Cargo-Lock voor veiligheids sloten, Samsara en BusinessTrack Nederland BV. voor de volgsystemen en dashcam's 

#BKPharmaLogistics #Logistiek #Innovatie #MercedesSprinter #Transport #Farmaceutisch #Veiligheid #EfficiëntieTerug