Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

10 september 2020

Versterking voor TAPA TSR Pharma vloot van de BK GroepOp donderdag 10 september 2020 zijn er door Smits Trucks uit Heesch twee nieuwe DAF Trucks van het type XF 530 afgeleverd bij BK Pharma Logistics op de Health Campus in Boxmeer. Dankzij het “Pure Excellence” pakket zijn de wagens voorzien van écht alle denkbare opties voor zowel comfort als veiligheid van de chauffeurs. 

Op donderdag 10 september 2020 zijn er door Smits Trucks uit Heesch twee nieuwe DAF Trucks van het type XF 530 afgeleverd bij BK Pharma Logistics op de Health Campus in Boxmeer. Dankzij het “Pure Excellence” pakket zijn de wagens voorzien van écht alle denkbare opties voor zowel comfort als veiligheid van de chauffeurs. 

Multi Temp GDP
Carrosserie fabriek Harderwijk heeft de GDP Pharma, FRC gecertificeerde bak opgebouwd. Carrier Transicold heeft de wagens voorzien van de koel machine met dubbele verdampers zodat we meerdere temperaturen tegelijkertijd kunnen vervoeren.

De wagens zijn geheel TAPA TSR uitgevoerd met Cargo Lock sloten Samsara Dashcams met AI, BusinessTrack GPS + Temperatuur monitoring, paniek-knop en enkele features die te geheim zijn om te delen op internet.

Vanzelfsprekend zijn de wagens weer door TARS Visuele presentatie voorzien van de kenmerkende BK huisstijl.

No alt text provided for this image

Zo min mogelijk uitstoot tijdens het rijden

De impact die een truck op het milieu heeft ontstaat voor het grootste gedeelte tijdens het gebruik. Dat is waarom we ons bij de BK Groep focussen op een jonge vloot die zo zuinig en schoon als mogelijk is. De twee afgeleverde DAF’s zijn onderdeel van de verjongingsslag. Voorzien van de laatste techniek zorgt de Euro 6 motor voor hoge efficiency en zeer lage uitstoot waarde wat bijdraagt aan een zo klein mogelijke milieu voetafdruk.

No alt text provided for this image

Predictive Cruise Control
Met behulp van GPS-technologie anticipeert de Predictive Cruise Control op naderende veranderingen in het hellingspercentage. De Predictive Cruise Control kan de ingestelde cruisecontrolsnelheid overrulen, de schakelstrategie van de geautomatiseerde versnellingsbak aanpassen en EcoRoll-acties inleiden, om brandstof te besparen.

Trots
Trots op onze klanten, Trots op ons personeel en Trots op ons materieel. Met deze combinatie leveren we kwaliteit, flexibiliteit en service van het allerhoogste niveau. Door continue te blijven investeren in de laatste techniek en innovaties zijn en blijven we de betrouwbare partner van gerenommeerde klanten door heel Europa.

No alt text provided for this imageTerug