Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

20 december 2019

Scan Covery Trial - Het Vergeten KindBK Gaat extreem cool! 7000 kilometer, temperaturen tot min 47 Celsius. Sneeuw, ijs, wind…..

Paul zou Paul niet zijn als hij niet een bijzondere uitdaging wil verbinden aan deze tocht.  Tuurlijk is de tocht al een uitdaging op zich, maar Paul wil op deze tocht heel graag aandacht vragen voor “Het Vergeten Kind”.

AL het opgehaalde sponsorgeld zal ten goede komen aan deze stichting zodat zij zich in kunnen blijven zetten voor de kwetsbare kinderen in Nederland. Want iedereen verdient het om onbezorgd kind te kunnen zijn!

Helpt u Paul mee om een recordbedrag voor Het Vergeten Kind te verzamelen?
 

In 2001 is Paul Bouwmeester begonnen met het realiseren van zijn droom…. Een sneltransportbedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Hij had één auto, één laptop en één gsm en reed ontelbare kilometers voor zijn klanten!

Nu, ruim 18 jaar later, heeft hij ruim 110 voertuigen, meerdere computers en GSM’s  (verdeeld onder ruim 120 chauffeurs !) en van de miljoenen kilometers die er per jaar gereden worden voor de klanten rijdt Paul ze lang niet allemaal meer…. Zelfs bijna geen meer…. Tenminste niet voor zijn klanten!

Paul zocht een nieuwe uitdaging, een nieuwe droom! Daarom gaat hij van 2 tot 11 januari 2020, samen met zijn partner-in-crime Mark Hanegraaf, meerijden in de Scan Covery Trial. In het ijs- en ijskoude landschap van Scandinavië gaan zij, samen met nog 104 andere teams, in  8 dagen  ruim 7000 kilometer afleggen.

De hele trip wordt uit eigen zak betaald maar omdat we bij BK regelmatig acties voor een goed doel steunen leek het Paul een goed idee om aan deze monster rit zelf een goed doel te koppelen. Alle donaties zullen aan dit goede doel geschonken worden.

In Nederland leven ruim 100.000 kinderen die door de problemen die hen omgeven geen “echt kind” kunnen zijn. Kinderen die niet meer thuis kunnen wonen. Kinderen die niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Kinderen die mishandeld worden. Kinderen van verslaafde ouders, van ouders met psychische problemen, met ouders met grote schulden…. Kinderen die schreeuwen om aandacht maar niet altijd gehoord worden.

“Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor een positieve omgeving voor kwetsbare kinderen. Waar het veilig is, waar warmte en positieve aandacht is. Waar ze samen (leren) spelen en vrienden maken, zodat het zelfvertrouwen groeit. Waar zorgen en nare herinneringen plaatsmaken voor succesmomenten en een glimlach. Zodat ze de toekomst weer zonnig tegemoet zien”  (bron: www.hetvergetenkind.nl)

Hiervoor zoekt Paul sponsoren. AL het opgehaalde sponsorgeld zal ten goede komen aan deze stichting zodat zij zich in kunnen blijven zetten voor de kwetsbare kinderen in Nederland. Want iedereen verdient het om onbezorgd kind te kunnen zijn!

Helpt u Paul mee om een recordbedrag voor Het Vergeten Kind te verzamelen?

Wat kunt van Paul verwachten?

  • De hele tocht is te volgen op RTL7
  • Iedere dag zal er minimaal een foto via social media gedeeld worden
  • De bijdrage is geheel vrijwillig en u ontvangt voor het afgesproken bedrag een factuur.
  • Voor iedere bijdrage zorgt Paul voor een zichtbare vermelding op de auto
  • De hoogte van de sponsoring bepaald grootte van de vermelding op de auto… dus hoe hoger de sponsoring, hoe zichtbaarder u bent!
  • In het voorjaar zal er nog een gezellige avond georganiseerd worden voor alle sponsoren met een diapresentatie van de tocht en een heerlijke barbecue!


Wilt u meedoen?

Geeft u zich dan op via info@bksneltransport.nl of 088-5635563 en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Namens Paul en Het Vergeten Kind bedankt!

 Terug