Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

14 maart 2018

Nieuw Pharma Logistic Center op Health Campus BoxmeerOp 15 maart jl. heeft BK Sneltransport BV -onderdeel van BK Logistics Group- branchegenoot RTO Rooijackers BV te Boxmeer overgenomen. BK Sneltransport BV opereert zowel nationaal als internationaal met 100 wagens, 150 personeelsleden en vestigingen in Veghel, Nieuwegein, Boxmeer en Amsterdam (Schiphol).
BK Logistics Group is specialist en voorloper op het gebied van internationaal geconditioneerd vervoer en farmaceutisch transport. Met de overname van RTO Rooijackers BV beschikt BK per direct over een ultramodern distributiecentrum (‘pharma warehouse’) op de Health Campus in Boxmeer. Met deze bedrijfsovername en de op korte termijn voorziene uitbreiding van het distributiecentrum te Boxmeer, breidt BK Logistics Group haar pharma tak uit onder de naam BK Pharma Logistics. Het huidige management van RTO blijft aan de onderneming verbonden; Peter Rooijackers zal tevens het managementteam van BK Pharma Logistics gaan versterken. 
De transportactiviteiten van RTO worden gecontinueerd. Met de overname en een verwachte autonome groei van 15-20% in de komende jaren, zullen op korte termijn 40 arbeidsplaatsen -met name voor chauffeurs- ontstaan. Volgens Paul Bouwmeester, CEO BK Logistics Group, biedt de overname van RTO aan BK de ideale gelegenheid haar diensten verder uit te breiden. Op het gebied van opslag, distributie en geconditioneerd vervoer in het algemeen en voor de farmaceutische industrie in het bijzonder, zal BK een grote expansie doormaken.Terug