Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

16 december 2020

10 High security temperatuur gecontroleerde Sprinter bussen voor BK Pharma Logistics.Tien nieuwe High security temperatuur gecontroleerde Sprinter bussen voor BK Pharma Logistics. 

Bij ERF in Eindhoven wordt momenteel hard gewerkt aan de afwerking van de tweede serie van tien  High security temperatuur gecontroleerde Sprinter bussen voor BK Pharma Logistics.
 

De geïsoleerde bakjes zijn FRC-X en gevalideerd op minus 20 graden (vries), plus 5 (koel) en plus 20 (Ambient) graden Celsius.


Dankzij de TAPA TSR Level I beveiligingsvoorzieningen zijn ze gepermitteerd waarde transporten uit te voeren.


In de bussen zitten alle voorzieningen om voor een langere periode ook tijdens een volledige lock-down in Europa zelfstandig te kunnen overleven.


De voertuigen zijn voorzien van luchtvering waardoor ze rechtstreeks aan een laad dok kunnen laden maar ook uiterst geschikt zijn voor het fijnere werk.


Omdat laadvermogen bij koelwagens op B rijbewijs altijd een uitdaging is, zijn kosten nog moeite  gespaard om het gewicht van de voertuigen te beperken. Op de weegbrug is er een netto  laadvermogen van 850kg gerealiseerd wat een top prestatie genoemd mag worden.
 

Nadat in april 2020 de eerste tien voertuigen in gebruik zijn gesteld zal deze nieuwe serie van tien eind december begin januari in gaan stromen.


Als alle neuzen dezelfde kant op staan is er heel veel mogelijk.   

Met dank aan:
Louwman Mercedes Veghel
ERF Service
Carhar
Veap Shield United
Cargo-Lock
Tars Visuele Presentatie
Business Track
Carrier Transicold
Samsara
T serviceTerug