Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

19 december 2020

Geen kapitaal belangrijker dan ons menselijk kapitaal.Geen kapitaal belangrijker voor BK Pharma Logistics / BK Sneltransport dan ons menselijk kapitaal. Afgelopen zaterdag was de Corona proof kerstpakketten afhaalstraat geopend in Veghel. Een hele speciale verassing voor een hele speciale club mensen.
 

Geen kapitaal belangrijker voor BK Pharma Logistics / BK Sneltransport dan ons menselijk kapitaal. Afgelopen zaterdag was de Corona proof kerstpakketten afhaalstraat geopend in Veghel. Een hele speciale verassing voor een hele speciale club mensen.


Kerst Nieuwjaarsboodschap van Paul Bouwmeester:


Beste collega’s


Het afgelopen jaar heeft me vervuld van trots. Trots op de mensen die ons bedrijf door dik en dun hebben gesteund. Het is een lastig jaar geweest voor ons allemaal maar onze BK chauffeurs reden gewoon door.  


Na een positieve start met grote plannen gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsborrel afgelopen januari is 2020 een onwerkelijk jaar gebleken. Ook in de persoonlijke sfeer heeft de huidige crisis bij veel van ons littekens achtergelaten.


De veerkracht en flexibiliteit van jullie allemaal is een enorm compliment waard. BK zijn we samen en alleen samen komen we deze crisis door. Alleen samen zullen en gaan we ons bedrijf uitbouwen tot een begrip binnen het geconditioneerd (snel) transport.


Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. De glimlach van de strak in BK kleding gestoken chauffeur en nét dat extra beetje service bij de klant. Slimmer tanken, zuiniger rijden, meedenken met de planning en de afdeling onderhoud.  


Ik ben er de afgelopen maanden opnieuw erachter gekomen wat een fantastisch personeel we als BK hebben. BK zijn we samen, BK medewerker wordt je niet zomaar en BK medewerkers zijn uit een speciaal soort hout gesneden. Hier mogen jullie oprecht trots op zijn. Trots op het mooie materiaal, het mooie, verantwoordelijke werk, ons mooie bedrijf en “last but not least” jezelf.


“Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit”Terug