088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

11 oktober 2023

Capaciteit in Hypermoderne Gekoelde Opslagfaciliteit op Healthcare Campus in BoxmeerBoxmeer, Nederland - 11 oktober 2023

BK Pharma Logistics heeft weer beschikbaarheid in zijn geavanceerde gekoelde opslagfaciliteit met GDP-certificering. Strategisch gelegen nabij de Duitse grens op de Healthcare Campus in Boxmeer (Beugen), zorgt deze faciliteit voor naadloze toegang tot de snelweg, waardoor het transportproces wordt versneld.
 

BK Pharma Logistics biedt indrukwekkende opslagruimte voor 400 pallets, ontworpen om temperaturen tussen 2 en 8 graden Celsius te handhaven. De faciliteit valt op door haar veelzijdigheid, waarbij zowel kortdurende als langdurige opslagbehoeften kunnen worden geaccommodeerd.

Na succesvolle inspecties door de Nederlandse Autoriteiten (IGJ) heeft BK Pharma Logistics de Wholesale Distribution Authorization/GDP-certificering verkregen, waarmee het zijn toewijding aan naleving en kwaliteitsnormen onderstreept. 

"Onze toewijding om logistieke diensten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, onderscheidt ons," verklaarde Paul Bouwmeester, CEO bij BK Pharma Logistics. "Klanten kunnen vertrouwen op onze hypermoderne faciliteit voor hun opslagbehoeften, waarbij de integriteit van farmaceutische producten van begin tot eind wordt gewaarborgd."

Om de mogelijkheden van de faciliteit te demonstreren, nodigt BK Pharma Logistics geïnteresseerde partijen uit voor een rondleiding op locatie. Deze gelegenheid stelt belanghebbenden in staat om uit eerste hand de geavanceerde functies van de opslagfaciliteit te ervaren en biedt de mogelijkheid om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor verdere informatie of om een rondleiding te plannen, neem contact op met: Sales BK Pharma Logistics  +31885635563

Over BK Pharma Logistics:
BK Pharma Logistics is een toonaangevende aanbieder van logistieke diensten, gespecialiseerd in farmaceutische opslag. Met een toewijding aan uitmuntendheid zorgt het bedrijf voor de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor het de voorkeurskeuze is voor farmaceutische bedrijven die betrouwbare en conforme opslagoplossingen zoeken.Terug