088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

14 februari 2024

BK Pharma Logistics biedt premium GDP Warehousing service in haar temperatuur gecontroleerde warehouseBoxmeer, Nederland - 14 februari 2024

BK Pharma Logistics heeft nog beschikbaarheid in zijn geavanceerde gekoelde GDP opslagfaciliteit. Strategisch gelegen nabij het Ruhrgebied op de Healthcare Campus in Boxmeer (Beugen).
 

BK Pharma Logistics biedt premium GDP Warehousing service in haar temperatuur gecontroleerde warehouse speciaal ingericht voor de opslag van medicijnen en grondstoffen voor de vervaardiging van medicijnen (API's). De faciliteit valt op door haar veelzijdigheid, waarbij zowel kortdurende als langdurige opslagbehoeften kunnen worden geaccommodeerd.

Na succesvolle inspectie door de Nederlandse Autoriteiten (IGJ) heeft BK Pharma Logistics de Wholesale Distribution Authorization verkregen, waarmee we onze toewijding aan een veilige GDP-compliant Supply-chain en kwaliteitsnormen onderstrepen.

Onze premium dienstverlening onderscheid zich door haar flexibiliteit, snelheid van handelen, korte communicatie lijnen en oplossingsgerichte mentaliteit. 

Ook bij onverhoopt een calamiteit in uw eigen opslagvoorziening kunnen wij zeer snel schakelen en voorzien in een tijdelijke oplossing. Deze redundancy service bieden we 24/7 aan. We hebben onze eigen temperatuur gecontroleerde vloot waarmee het product kunnen ophalen en direct veilig stellen. Uiteraard voorzien van een volledig gesloten temperatuur registratie.    

"Onze toewijding om super flexibele logistieke diensten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, onderscheidt ons," verklaarde Paul Bouwmeester, CEO bij BK Pharma Logistics. "Klanten kunnen vertrouwen op onze hypermoderne faciliteit voor hun opslagbehoeften, waarbij de integriteit van farmaceutische producten van begin tot eind wordt gewaarborgd."

Om de mogelijkheden van de faciliteit te demonstreren, nodigt BK Pharma Logistics geïnteresseerde partijen uit voor een rondleiding op locatie. Deze gelegenheid stelt belanghebbenden in staat om uit eerste hand de geavanceerde functies van de opslagfaciliteit te ervaren en biedt de mogelijkheid om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor verdere informatie of om een rondleiding te plannen, neem contact op met: Sales BK Pharma Logistics  +31885635563

Over BK Pharma Logistics:
BK Pharma Logistics is een toonaangevende aanbieder van logistieke diensten, gespecialiseerd in farmaceutisch sneltransport en opslag. Met een toewijding aan uitmuntendheid zorgt het bedrijf voor de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor het partner is van gerenommeerde farmaceutische bedrijven die betrouwbare en compliant transport en opslagoplossingen tegen een eerlijk tarief zoeken.  Wij denken met U mee!Terug