Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

14 maart 2018

BK zoekt nog echte vrijbuitersHeb je een B – BE - C en/of CE rijbewijs, ervaring en ben je allergisch voor regelmaat en sleur? Word je blij van een rit naar Spanje, Turkije of Finland maar voel je jezelf ook niet te goed voor een paar dagen distributie en trekken aan rolcontainers? Praat dan eens met een chauffeur van BK.  Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs die het leuk vinden om niet te weten waar de volgende dag zal beginnen of eindigen. Ben je een echte avonturier, proactief, kun je probleem oplossend denken en beschik je over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel om levensreddende medicijnen op de juiste manier te vervoeren en afleveren dan zou het zomaar kunnen zijn dat we op zoek zijn naar jou.

Ben je een echte doorzetter en denk je dat je flexibel genoeg bent voor een baan binnen een 24 uurs bedrijf waarbij iedere seconde telt. Stuur ons dan via e-mail een korte motivatie met c.v. en recente pasfoto. 
solliciteren@bksneltransport.nl
Reacties die niet compleet zijn, of niet aan de eisen voldoen kunnen we niet in behandeling nemen
Ook 50 plussers worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

LET OP! 
Omdat werken bij BK-Sneltransport een grote verantwoording met zich meebrengt wordt iedereen die bij ons komt werken uitgebreid gescreend op zijn of haar verleden. Door te solliciteren verklaar je ermee in te stemmen dat zo'n onderzoek bij aanstelling verricht zal worden. Terug