Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

12 november 2021

Ben jij klaar voor de meest veelzijdige logistieke functie van Nederland?  Ben jij klaar voor de meest veelzijdige logistieke functie van Nederland?  
 

“Heb ik nog voldoende uitdaging?”,  “Zie ik voldoende mogelijkheden tot groei?”,” Ga ik nog (meestal) met plezier naar mijn werk?”, “Geeft mijn werk voldoening?”, “Ben ik trots op het bedrijf waar ik werk en de dienst die we leveren?”, “Wordt er voldoende gelachen tijdens het werk?”, "Krijg voldoende ik waardering voor, en feedback over mijn functioneren?"


Bij BK zijn we op zoek naar versterking op onze afdeling Planning. Niet om een acuut of tijdelijk probleem op te lossen maar met het oog op de toekomst.


Bij BK omvat de functie van planner het breedste scala aan taken en verantwoordelijkheden denkbaar binnen de logistiek. Bij BK leveren we als team iedere dag een top prestatie.

We zoeken leuke frisse aanpakkers ter versterking en uitbreiding van ons team in Boxmeer.


"Work hard, Have Fun, Make a difference"Laat je niet afschrikken door de functie eisen in de personeelsadvertentie. Wij kunnen je het vak van planner leren als je de onderstaande eigenschappen in jezelf herkend:
 

 • Flexibel
 • Stress bestendig
 • Inventief
 • Prima software en hardware vaardigheden, inzicht
 • Handig met Word/Excel/PowerPoint
 • Topografische kennis / interesse
 • Technische basiskennis voertuigen / interesse
 • Beheersing van talen EN /NL / D (durven en kunnen communiceren)
 • Communicatief ijzersterk (klanten, personeel , collega’s, leveranciers)
 • Proactief, Verantwoordelijkheid willen en durven nemen
 • Leergierig, Nieuwsgierig
 • Team-player
   

BK Sneltransport / BK Pharma Logistics is onderdeel van de BK Logistics Group en heeft zich gespecialiseerd in het dedicated sneltransport van hoogwaardige producten door geheel de Benelux, Europa maar ook naar derde landen zoals bijvoorbeeld Turkije, Oekraïne, Moldavië. Opgericht in 2001 is BK langzaam maar zeker gegroeid naar een vloot van meer dan 100 voertuigen en 150 personeelsleden verdeeld over vier filialen strategisch gelegen in Nederland.
 

BK Sneltransport richt zich op zeer flexibele logistieke dienstverlening Ad-hoc dedicated spoed en inhuur van tijdelijke en structurele extra transport capaciteit. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, meedenken in oplossingen en continue voorop lopen met innovatie en verbeter processen maakt BK tot een begrip binnen het temperatuur gecontroleerde (GDP) Sneltransport.


Sinds 30 april 2021 is de BK Logistics Groep 100% eigendom van Dynamic Parcel Distribution (DPD). BK blijft zich als volledig onafhankelijke business unit focussen op de temperatuur gecontroleerde markt en heeft zich als doel gesteld de aankomende jaren een aanzienlijke groei te realiseren zonder concessies te doen aan kwaliteit, flexibiliteit leverbetrouwbaarheid en persoonlijke benadering. 


Onze dienst is 24/7 beschikbaar. Al onze medewerkers zijn enorm trots op hun verantwoordelijkheid en zullen een stapje extra doen om iedere opdracht tot een goed einde te brengen.


Nieuwsgierig?


Bel even met Carola van onze afdeling HR 088-5635555

Of stuur een CV met Motivatie naar: solliciteren@bksneltransport.nl

 Terug