Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

21 november 2020

BK 19 jaarVandaag is het alweer 19 jaar geleden dat Paul Bouwmeester met Caddy 1 begon aan zijn droom.

Alhoewel het inmiddels een hele succesvolle onderneming is, vind Paul het ongemakkelijk om met “Directeur” of “Meneer Bouwmeester” aangesproken te worden. Begonnen aan de keukentafel blijft het familie gevoel erg belangrijk. “Respect krijg je niet door positie maar verdien je met betrokkenheid en daden” zegt ie regelmatig. Een plezierige werkomgeving waarin we elkaar gelijkwaardig behandelen en met een gezamenlijk doel een eerlijk salaris verdienen is waar het om draait.

De BK Groep is opgericht in 2001 en langzaam maar zeker gegroeid naar een vloot van meer dan 100 geconditioneerde voertuigen en 150 personeelsleden verdeeld over vier filialen. Sinds 2018 zit de BK Groep met het onderdeel BK Pharma Logistics ook in Boxmeer. Een eigen hightech temperatuur gecontroleerd warehouse voor medicijnen opslag was een lang gekoesterde wens. 

BK Pharma Logistics richt zich op zeer flexibele logistieke dienstverlening met name in de farmaceutische industrie. Ad-hoc dedicated spoed en inhuur van tijdelijke en structurele extra transport capaciteit. Door heel Europa maar ook daarbuiten. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, meedenken in oplossingen en continue voorop lopen met innovatie en verbeter processen maakt BK tot een begrip binnen het medicijnen transport.

Eén van de gezamenlijke doelen bij BK is onze planeet. Al lang voordat het mode werd om bewust bezig te zijn, zat het in het DNA van ons bedrijf om na te denken over, en rekening te houden met de wereld om ons heen bij alles wat we doen. De impact van onze wagens op het milieu proberen we zoveel mogelijk te beperken door zo min mogelijk “lucht” te vervoeren, focussen op een jonge vloot voorzien van de laatste techniek, cursussen en competities zuinig rijden enz. 

Door te participeren in lokale projecten en het ondersteunen van groepen die het lastiger hebben met onder andere transport ondersteuning, stage trajecten en uitlenen van materiaal proberen ons succes te delen met de maatschappij.  

Bij BK staat eerlijke en open communicatie en een prettige samenwerking met haar opdrachtgevers al 19 jaar met stip op één. Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit met een eerlijke, persoonlijke aanpak is de reden dat we een gezond bedrijf met loyale klanten zijn en blijven. We doen dit met nog net zoveel passie, liefde en drive voor BK, de klanten en het personeel als 19 jaar geleden. Caddy 1 is recent helemaal op geknapt en staat inmiddels in het BK Museum.

Wil je ook deel uitmaken van de BK familie?  We zijn altijd opzoek naar leuke frisse aanpakkers. Je bent niet zomaar koerier. Je bent BK koerier!

Solliciteer bij BKTerug