Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

05 november 2020

Alles is mogelijk als je er maar in gelooft!Alles is mogelijk als je er maar in gelooft!

Ruim 13,5 jaar geleden was het Marcel’s droom om chauffeur te worden. Na een stage periode van een maand ging hij in zijn aangepaste bus bij BK-Sneltransport aan de slag.  Vandaag heeft “onze” Marcel zijn derde bus in ontvangst genomen. Met de eerste twee is hij ruim 250 x de aardbol rond geweest. Wat een prestatie! Er is geen opdracht die we Marcel niet kunnen toevertrouwen. Secuur, bedachtzaam en altijd 100% met zijn werk bezig. Dag en nacht staat hij voor de planning en onze klanten paraat. Een chauffeur in hart en nieren (inclusief de klompjes op z’n tijd). De quote van Napoleon Bonaparte is wat ons betreft volledig van toepassing op Marcel.
“U mag dan wel langer zijn, maar u bent niet zo groot als ik”


De geheel GDP en TAPA TSR uitgevoerde multi-temp bus kan koelen, vriezen en verwarmen. Chauffeurs comfort en veiligheidsvoorzieningen conform de allerhoogste Mercedes Benz standaard. Het voertuig is verder voorzien van slamlocks, dashcam met artificial intelligence en een laadlift waarmee het laden en lossen van pallets en medische apparatuur veilig en snel kan worden uitgevoerd.


De Mercedes 314 CDI is geleverd door Louwmans in Veghel. Aangepast door Bever autoaanpassingen uit Andelst, Carrosserie Fabriek Harderwijk heeft de Isolatie verzorgd, ERF de Carrier Transicold Pulsor koelmachine opgebouwd. BusinessTrack het volgsysteem met temperatuur koppeling, Samsara AI en Tars visuele presentaties de belettering.  Samen hebben we weer een plaatje op de weg gezet. Bedankt voor de samenwerking.
 

We wensen Marcel heel veel veilige kilometers in deze fantastische nieuwe Mercedes Sprinter bus.Terug