Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

BK Nieuws

04 augustus 2020

Aanpakkers gezocht“Onderweg komen we soms voor uitdagingen te staan. Het is super gaaf om na een lange dag 's-avonds voldaan op de bank ploffen wetende dat we weer allemaal tevreden klanten hebben achtergelaten”

BK is momenteel dringend op zoek naar leuke frisse aanpakkers die ons team tijdens de vakantie periode maar eventueel ook daarna kunnen komen versterken.

Bijrijder
Ben jij? Of ken jij iemand die graag nog wat bij wil verdienen in zijn vakantie? Dat kan bij BK!

Op maandag tm vrijdag rijden we ritten waarvoor we nog bijrijders zoeken. Vertrek vanuit Beugen of Veghel. Lekker veel uren maken de komende weken en een leuk centje bijverdienen! Heb je geen andere bijbaan (gehad) dit jaar en is dit echt een vakantiebaantje? Geef dat dan bij ons aan. Dan zorgen wij dat je meteen het bijbehorende belastingvoordeel krijgt. Bevalt het je zo goed, dat je na je vakantie wilt blijven (een of meerdere dagen per week), dan kan dat natuurlijk ook!
 

Koerier (binnenland)

We hebben ook mogelijkheden voor jongeren met een rijbewijs B, die moeiteloos een bakwagen (busje) door stedelijk gebied sturen. Van maandag tot en met zaterdag kun je bij ons aan de slag, waarbij je groente en fruit gaat bezorgen bij restaurants. Daar zet je alles netjes in de keuken of in de kelder. Een leuke bijverdienste met elke dag vaste aanvangstijden, ook als je na de vakantie nog een of meerdere dagen beschikbaar bent. Op zaterdag krijg je 150% betaald!

Ben je een ochtendmens? Heb je een goede fysieke conditie? Ben je flexibel, probleem oplossend, gemakkelijk in de omgang?  

Solliciteer snel via solliciteren@bksneltransport.nl


Ken je iemand in de familie of kennissenkring die thuis zit en aan bovenstaande omschrijving voldoet. Maak hem of haar enthousiast voor een (bij) baan bij BK. Voor bijrijders is een rijbewijs niet perse nodig.Terug