088 - 563 5 563 Klant login

Onze Kwaliteitsmanagement Certificaten

De BK groep is in het bezit van de volgende certificaten:  
ISO 9001:2015
IFS Logistics
TAPA-TSR 2020 Level 1
AEO Douanevereenvoudigingen & Veiligheid
Groothandels Vergunning (Humaan & Veterinair)

Eudra GMDP
Op het GDP Warehouse in Beugen (Boxmeer) hebben we de Groothandels vergunning voor humane Geneesmiddelen en een API registratie (Active Pharmaceutical Ingredients). Op het GDP Warehouse hebben we ook de Groothandels vergunning veterinair. 
BK Pharma Logistics is na een positieve audit door de IGJ (Inspectie Jeugd en Gezondheid) opgenomen in het Eudra GMDP register. 

NVWA registratie
BK is geregistreerd bij het NVWA op grond van artikel 23 van verordening (EG) nr. 1069/2009 voor:
het transport van categorie 1 materiaal 
het transport van categorie 3 materiaal of daarvan afgeleide producten - bloedproducten voor technische doeleinden.

De BK groep heeft dankzij haar veeleisende klanten al sinds de oprichting een enorme ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van kwaliteit.
Bij BK zijn we continu bezig met het doelgericht werken aan kwaliteitsverbetering. Het resultaat is een effectievere dienstverlening, een beter imago en een uitmuntende kwaliteit van service.

Chauffeurs BK strijden om laagste CO2 uitstoot 
BK beschikt over een jong wagenpark dat voldoet aan de strengste milieu eisen qua uitstoot van fijnstof en CO-2 (Euro 6 norm). Alle wagens zijn begrensd op snelheid en de chauffeurs volgen jaarlijks een zuinig rijden training. De gehele vloot is voorzien van een GPS volgststeem dat ook een score aan rijgedrag geeft. Hier wordt actief op gemanaged en goed gedrag wordt beloond. Zo hebben onze chauffeurs er een wedstrijdje van gemaakt wie het zuinigst rijdt en zo de laagste CO2 footprint achterlaat. Voortdurend maken wij analyses van hun rijstijl en aan de winnaar wordt uiteraard een prijs uitgereikt.
 

”Afspraak is afspraak: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”
Rogier Wils
BK Sneltransport
Contact