Voorzorgsmaatregelen Corona virus 088 - 563 5 563 Klant login

Geconditioneerd transport

Op zoek naar een betrouwbare partner in geconditioneerd vervoer? BK Sneltransport loopt altijd een stap vooruit op de vraag vanuit de markt.

Specialist in geconditioneerd vervoer voor de food- en farma industrie

BK Sneltransport is specialist op het gebied van geconditioneerd vervoer, heeft alle certificeringen en vergunningen en werkt volledig conform de hoogste kwaliteits eisen. Onze jarenlange ervaring met veeleisende nationale en internationale klanten in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie zorgt ervoor dat onze gehele operatie is ingericht op gekoeld, bevroren of verwarmd vervoer. We durven daarbij gerust te stellen dat we op het gebied van geconditioneerd vervoer altijd een stap vooruitlopen op de vraag vanuit de markt.

Geconditioneerd vervoer gecontroleerd door gekalibreerde thermometers

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de kwaliteit van uw producten optimaal te houden zeer serieus. Op vaste momenten wordt de temperatuur in onze transportmiddelen met gekalibreerde thermometers gemeten en geregistreerd. Daarnaast beschikken onze gecertificeerde chauffeurs over de juiste vaardigheden om de kwaliteit van uw geconditioneerde producten te waarborgen. Via uw eigen klantportaal bieden wij u de mogelijkheid om het temperatuurverloop tijdens het vervoer real time te volgen.

24/7 geconditioneerd vervoer

24/7 geconditioneerd vervoer voor de food- en farma industrie. Op zoek naar een betrouwbare partner in geconditioneerd vervoer? BK Sneltransport loopt altijd een stap vooruit op de vraag vanuit de markt.

7008893
km
102
wagens
24486
Spoedzendingen