088 - 563 5 563 Klant login

Farmaceutisch transport

BK Sneltransport is gespecialiseerd in geconditioneerd farmaceutisch transport.

Farmaceutisch transport voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven

BK Sneltransport is gespecialiseerd in geconditioneerd farmaceutisch transport. Al jaren verzorgen we het vervoer voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven in de farma- en healthcare industrie. We nemen de volledige zorg rondom uw farmaceutisch transport en opslag van uw producten uit handen. Als geen ander begrijpen wij dat uw farmaceutische producten uiterst kwetsbaar en kostbaar zijn. Daarom werken we geheel volgens GDP-richtlijnen en zijn wij ISO gecertificeerd.

Uw farmaceutisch transport snel, veilig en geconditioneerd op het afleveradres

In ons eigen geavanceerde warehouse in Boxmeer verzorgen we de op- en overslag van uw farma- en healthcare producten. Hier worden uw producten in een veilige, temperatuur gecontroleerde en gevalideerde omgeving geborgen. Ons gehele wagenpark is voorzien van vergaande voorzieningen op het gebied van transportveiligheid. U kunt erop rekenen dat uw farmaceutisch transport snel, veilig en uiteraard onder de juiste conditie op de plaats van bestemming aankomt.

Al jarenlang dé specialist in 24/7 farmaceutisch sneltransport.

Uw farmaceutisch transport snel, veilig en onder de juiste conditie op het afleveradres. Wij begrijpen dat uw farmaceutische producten uiterst kwetsbaar en kostbaar zijn.

7008893
km
102
wagens
24486
spoedzendingen