English Deutsch

BK Sneltransport
0 413 - 37 88 25
Nieuwe aanwinst DAF XF

Onze nieuwe aanwinst is wee...

Lees verder >
Nieuwe aanwinst DAF XF



Nieuwsarchief...
Vestiging Schiphol 24/7 service Betrouwbaar Diversiteit Grenzeloos Snel

TAPA TSR - Waarde Transport

Er zijn diverse drijfveren voor de recente aandacht voor veiligheid. In toenemende mate zien we diefstal van waardevolle lading, onzorgvuldige behandeling van gevoelige informatie en terroristische dreiging. Zodra een wagen het  warehouse verlaat, heeft de logistiek dienstverlener of verlader geen zicht meer op de lading en zijn chauffeur. Dit is het zwakste deel van de supply chain keten. Belangrijke redenen voor opdrachtgevers om steeds hogere eisen te stellen aan de veiligheid van goederen gedurende het transport. BK Sneltransport wil zich als logistieke dienstverlener graag onderscheiden door aandacht voor kwaliteit en zorgvuldigheid te borgen en aantoonbaar te maken.

TAPA
(TAPA is een afkorting voor Transported Asset Protection Association.)

TAPA heeft voor transport en logistiek vergaande veiligheidsnormen ontwikkeld:

  • TAPA FSR (Freight Security Requirements) voor opslag en ladingbehandeling;
  • TAPA TSR (Trucking Security Requirements) welke zich toespitst op een beheerste en veilige vervoerswijze van zeer waardevolle lading.

Inmiddels zijn de TAPA normen wereldwijd erkend als industriestandaard voor vrachtfaciliteiten en transportbeveiliging.

BK Sneltransport en TAPA
Voor BK Sneltransport bleek TAPA TSR de norm bij uitstek. Als specialist in geconditioneerd vervoer, maatwerk vervoer van waardevolle goederen en vervoer van gevaarlijke stoffen willen ons onderscheiden op het gebied van veiligheid en zorgvuldigheid. Daarmee spreken we een brede groep van opdrachtgevers aan op het gebied van transport van waardevolle goederen. BK Sneltransport heeft een veiligheidssysteem ontwikkeld en geïmplementeerd dat aan de hoogste veiligheidseisen voldoet (TAPA TSR Level 1).

Hier bij kunt u onder andere denken aan:

  • Procedures met betrekking tot verificatie van de lading, verzegeling, routewijzigingen, vertragingen, incidenten tijdens het transport,  afleveren, parkeren en het calamiteitenplan.
  • Een extra beveiligd wagenpark voorzien van camera’s, hekwerk, speciale sloten, GPS Volgsysteem, noodknop en alarm klasse 5, dat onder voortdurende controle van zowel de planning als een externe gespecialiseerde beveiligingsfirma staat.
  • Screening personeel, bewijs van goed gedrag.
  • Een op maat gemaakte TAPA TSR opleiding en een speciale zesdaagse overvaltraining voor alle medewerkers.

In januari 2010 zijn onze inspanningen bekroond:
BK Sneltransport behaald haar TAPA TSR certificaat! Hiermee bevestigt BK Sneltransport haar filosofie dat ze garant staat voor een correcte manier van vervoer en aflevering van uw goederen!

Postbus 336   5460 AH   Veghel   (T) 0413-378825  (F) 0413-378827   088-KOELKOERIER
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten