English Deutsch

BK Sneltransport
0 413 - 37 88 25
Nieuwe aanwinst DAF XF

Onze nieuwe aanwinst is wee...

Lees verder >
Nieuwe aanwinst DAF XFNieuwsarchief...
Vestiging Schiphol 24/7 service Betrouwbaar Diversiteit Grenzeloos Snel

Ondersteuning tijdens Promotie Campagnes

Onze capaciteit om op no-nonsens basis, snel en flexibel op veranderingen van de klant in te springen, heeft er voor gezorgd dat gerenommeerde opdrachtgevers een vaste betrouwbare waarde vinden in BK Sneltransport.

Wij nemen de complete logistiek van complexe (last minute) logistieke projecten uit handen. Ons groot en divers wagenpark met koel/vries wagens in alle voorkomende formaten is bij uitstek geschikt voor promotie-projecten en sampling acties.
Project Logistiek Koel Koerier Sampling

Ons personeel is representatief, flexibel, behulpzaam en altijd te herkennen aan modieuze bedrijfskleding. Indien gewenst is het ook mogelijk om de werkzaamheden in kleding van de opdrachtgever uit te voeren.

BK is de vaste logistieke partner tijdens introductiecampagnes van nieuwe producten van enkele grote merken en verzorgt al het transport ten behoeve van promotionele activiteiten.

BK verzorgt ondersteuning met gekoelde wagens van sampling acties tijdens grote evenementen (Festivals, Manifestaties. Sportwedstrijden).

BK verzorgt het aanleveren en ophalen op ieder gewenst tijdstip van stands inclusief alle benodigdheden ten behoeven van de kookdemonstraties.

Ook grote stand en podium bouwers en leveranciers van licht en geluid zoals hebben in BK een vaste betrouwbare partner gevonden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 088-KOELKOERIER

 

Koel Koerier Sampling Acties BK Sneltransport

 

Postbus 336   5460 AH   Veghel   (T) 0413-378825  (F) 0413-378827   088-KOELKOERIER
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten