English Deutsch

BK Sneltransport
0 413 - 37 88 25
Nieuwe aanwinst DAF XF

Onze nieuwe aanwinst is wee...

Lees verder >
Nieuwe aanwinst DAF XFNieuwsarchief...
Vestiging Schiphol 24/7 service Betrouwbaar Diversiteit Grenzeloos Snel

Beleidsverklaring BK-Sneltransport

“BK Sneltransport ziet het als een uitdaging de goederen die aan onze zorg worden toevertrouwd zo efficiënt mogelijk te vervoeren en op te slaan. Wij garanderen dat we dit snel, correct, veilig, op de juiste temperatuur, op de afgesproken tijd en op de juiste bestemming doen.”

De vijf peilers van BK zijn:

24/7 Service
24 uur per dag 7 dagen per week wordt u persoonlijk te woord gestaan door een van onze planners. 

Betrouwbaar
Ons personeel is betrouwbaar. Onze voertuigen zijn jong, worden volgens een strak systeem onderhouden en er zijn contracten afgesloten die borg staan voor snelle hulp bij pech onderweg

Grenzeloos
BK kent geen grenzen, wij transporteren wereldwijd

Snel
Op het afgesproken tijdstip of binnen 15 minuten na uw verzoek gaan wij op pad.  Middels GPS gegevens via het internet, kunnen we uw transport altijd volgen en vanzelfsprekend informeren we u persoonlijk over de voortgang.

Diversiteit
Wij beschikken over een zeer divers wagenpark waardoor wij in staat zijn om uitgebreide en complexe opdrachten uit te voeren. Uw logistiek probleem is onze uitdaging!

Bij BK willen we de verwachtingen en eisen van onze klanten waarmaken en we nemen onze verantwoordelijkheid als werkgever serieus.  Daarom hebben we een kwaliteitsbeleid en een kwaliteitssysteem waarin een grote plaats ingenomen wordt door veiligheid. Veiligheid voor personeel en bezoekers op de werkvloer, maar ook veiligheid met betrekking tot personeel, voertuig en lading onderweg.

Wij zijn in het bezit van de certificaten ISO 9001:2008 en ISO 22000 met daarin opgenomen HACCP; wij verzorgen transporten volgens TAPA TSR en zijn ook hiervoor gecertificeerd.

Veiligheid op de werkvloer, voor personeel en bezoekers  zijn geborgd door actuele RI&E en door beveiligen van het terrein door afgesloten toegangspoorten en deuren , beveiligingscamera’s en een gecertificeerd alarmsysteem.  Ons kwaliteitsysteem richt zich op transport, waarbij klant en werknemers centraal staan. Onze werknemers volgen diverse relevante opleidingen, zowel intern als extern om zo kwaliteit te borgen. Al onze werkprocessen zijn beschreven en worden continue verbeterd.

Social Return en medezorgen voor een duurzame samenleving zijn belangrijke begrippen binnen BK. We sponsoren meerdere sportclubs, kiezen per jaar een groter goed doel (bijv. WKF, Hartstichting ) waar we dat jaar wat extra’s voor doen.

Het beleid van BK is gericht op veiligheid, welzijn, gezondheid en milieu. De directie hecht waarde aan onderstaande uitgangspunten en ziet toe op de naleving:

  1. Wij nemen alle geldende wettelijke voorschriften op het gebied van, verkeer, veiligheid, gezondheid en welzijn in acht;
  2. Wij inventariseren de werkomgeving, brengen de risico’s voor eenieder -werknemers, bezoekers, opdrachtgevers en derden - zoveel mogelijk in kaart, met als belangrijkste doelstelling persoonlijk letsel en materiële schade te voorkomen;
  3. Wij werken voortdurend aan een verbetering van veiligheid, gezondheid en welzijn;
  4. Wij wijzen iedereen op de eigen verantwoordelijkheid voor de juiste uitvoering van zijn taak en zorgen voor de benodigde uitrusting. De zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn begint bij ieder van ons.
  5. BK-Sneltransport is in 2016  gestart met de CO2 -Prestatieladder. Hiermee krijgen wij een beter inzicht in onze CO2-uitstoot. Door het maken van een CO2-footprint ofwel een CO2-prestatieladder zijn onze belangrijkste CO2-emissiebronnen in kaart gebracht. 
  6. BK Sneltransport heeft reductiedoelstellingen opgesteld om effectief haar CO2-uitstoot te reduceren. Er zijn reductiemaatregelen opgesteld om deze doelstelling te behalen. Deze worden ieder half jaar beoordeeld op hun effectiviteit.

Deze beleidsverklaring hangt in iedere vestiging en staat vermeld op www.bksneltransport.nl.

Paul Bouwmeester

Directeur

Postbus 336   5460 AH   Veghel   (T) 0413-378825  (F) 0413-378827   088-KOELKOERIER
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten